Herstelwerkplaats

Onze herstelwerkplaats zorgt voor hersteloplossingen voor elektrische motoren, lasmaterieel, elektrodraagbare werktuigen en pompen.

 

We zorgen eveneens voor de herstelling van materieel dat al dan niet onder waarborg staat. We herstellen materieel van alle herkomst of merken

 

Desnoods zorgen we voor het ophalen en het terugbrengen ervan op uw productiesite.

 

Als de herstelling om diverse redenen jammer genoeg niet mogelijk is (te hoge kosten, …), kunnen we u een vervanging door nieuw materieel voorstellen.

 

Wat de pech of de herkomst van uw materieel ook is, ons team professionelen zal altijd een oplossing vinden !

Herstelling van elektrische motoren

Onze werkplaats zorgt voor de herstelling en het onderhoud van elektrische motoren.
We zorgen voor de wikkeling of de herwikkeling van motoren van alle types. In geval van kogellagerbreuk zorgen we voor de vervanging van de kogellagers..
Onze herstelwerkplaats kan ook zorgen voor de herstelling van frequentievariatoren, transformatoren, autotransformatoren, …
Herstelling van lasmaterieel

Herstelling van lasmaterieel

Uw laspost heeft pech? Onze werkplaats zorgt voor de herstelling van uw lasmaterieel. We zorgen ook voor de controle en de herstelling van lastoortsen.
We controleren lasuitrustingen door te checken of de geleverde intensiteits- en drukwaarden overeenstemmen met de geregelde en gelezen waarden. Dan stellen we een certificaat op.
We zorgen voor de herstelling van lasmaterieel van alle professionele merken.
Herstelling van elektrodraagbare werktuigen

Herstelling van elektrodraagbaar materieel

Onze werkplaats zorgt voor de herstelling van alle elektrodraagbare werktuigen. Schroevendraaier, slijptol, schuurmachine, zaag, boormachine, perforator, slijpmachine, freesmachine, … We herstellen handwerktuigen van alle merken.
Herstelling van pompen

Herstelling van pompen

We zorgen voor de herstelling van pompen van alle types. Pompen, onderdompelpompen, liftpompen, overdrachtpompen, … U zoekt een pomp? In partnerschap met KSB zullen we de pomp vinden die aan uw behoeften aangepast is. Pompen, vloeistofpompen, vacuümpompen, … Partners KSB