Ons team

Responsable technique - Roland Deganck

Senior technische
verantwoordelijke

Roland Deganck, Ingenieur in Elektromechanica, werd bedrijfsleider toen hij 23 jaar oud was en het bedrijf Gobelet overnam. Gobelet was gespecialiseerd in het ontwerp van elektrische motoren. Kort nadien werd dit bedrijf “Constructions électriques Tornacum” omgedoopt om zich verder te ontwikkelen in het ontwerp, herstelling en onderhoud van elektrische gelijkstroommotoren.

Responsable technique - Dimitri Vancoppenolle

Junior technische
verantwoordelijke

 

Dimitri Vancoppenolle

 

Dimitri is zijn loopbaan begonnen met een ervaring van 15 jaar binnen het technische departement automatisering en robotica van een gerenommeerd bedrijf. Hij wordt dan 6 jaar lang technische verantwoordelijke in de voedingsindustrie. Daarna wordt hij door het bedrijf Tornacum als technische verantwoordelijke aangeworven.

Spécialiste soudage - Pietro Vaccaro

Lasspecialist

 

Pietro Vaccaro

 

Pietro heeft een opleiding elektromechanica en een ervaring van 18 jaar als specialist in de herstelling van machinewerktuigen. Hij is voortdurend in opleiding en beheerst perfect de lastechnologieën. Hij is houder van een ESAB en Hypertherm certificaat

Administration - Marie Bruart

Administratie

 

Marie Bruart

 

Marie is altijd tot uw dienst voor alle administratieve vragen of vragen betreffende het bijhouden van uw dossier.
Ze is bereikbaar op 069 684.587 en verheugt zich er al op u te helpen.

Technicien - Samuel

Technicus

 

Samuel

 

Na 10 jaar als elektricien-kabelvakman werkt Samuel dan gedurende 15 jaar als elektromecanicien in een groot Belgisch bedrijf. Hij is nu een volwaardig lid van ons team.

Technicien - Pierre

Technicus

 

Pierre

 

Een ervaring van 49 jaar binnen het bedrijf Tornacum heeft Pierre de gelegenheid gegeven kennis te maken met verschillende beroepskorpsen: mecanicien, elektromecanicien, elektricien en wikkelaar

Technicien - Marc

Technicus

 

Marc

 

Na 28 jaar ten dienste van het bedrijf Tornacum is Marc een specialist geworden van de herstelling en de wikkeling van elektrische motoren.